Овни. На вас посиплеться багато роботи, іноді здаватиметься, що вам це не до снаги, але ви впораєтеся. Головне — не варто перейматися через дрібниці.

Тельці. Знадобляться ваша рішучість і наполегливість, а також вияв кмітливості. У підсумку ви отримаєте позитивний результат, ваш стан стабілізується.

Близнюки. На вас чекає емоційний підйом. Стосунки в родині значно зміцніють, ви станете краще розуміти один одного. Цей час вдалий для нових починань.

Раки. Цього тижня ви зможете розібратися з усіма питаннями, які накопичилися. Сміливо реалізовуйте ваші ідеї — вони принесуть успіх.

Леви. Увесь тиждень буде присвячено облаштуванню сімейного вогнища, поліпшенню і зміцненню стосунків. Ви зможете повністю реалізувати свої ідеї й радіти сприятливим дням.

Діви. На вас чекає підвищення ділової активності, у вас виникнуть свіжі ідеї. Фінансове становище почне поліпшуватися, тому що цього тижня ви закладете фундамент для майбутнього.

Терези. Результатом вашої діяльності цього тижня стане не тільки матеріальний дохід, а й значне зміцнення вашої позиції у суспільстві.

Скорпіони. Ваше становище поступово поліпшуватиметься, ви побачите на обрії кращі дні. На вас чекають зміни, не надто кардинальні, але, тим не менш, значимі.

Стрільці. У цей час добре просувати свої ідеї. Керуйтеся здоровим глуздом, не піддаючись почуттям. Стежте за своїм фінансовим становищем.

Козероги. Цього тижня на вас чекають значні зміни, які допоможуть зміцнити ваше становище й закласти фундамент для успішного майбутнього.

Водолії. Досягнення значного результату цей тиждень не обіцяє. А от для того, щоб зробити перший крок, усе розпланувати і розпочати діяльність, — час дуже вдалий.

Риби. Події цього тижня вимагатимуть від вас активності насамперед у розумовій діяльності. Можливо, доведеться підрахувати свій бюджет.