Ми сподівалися, що «Зоря» принаймні не програє в цьому поєдинку. За всієї поваги до суперника, він не є нездоланним. Тим паче, що луганчани в першому таймі володіли ініціативою, мали помітну перевагу, створили кілька небезпечних моментів. Але з різних причин не скористалися жодним. Либонь, забракло швидкості та гостроти.


А на початку другої половини луганчани замість того щоб додати у грі, пропустили. Сема відібрав м’яч у Гречишкіна і відправив його в «коридор» на Годдоса. Той вийшов один на один із Луніним і переграв нашого воротаря. Цей епізод став по-справжньому фатальним для господарів. Попри всі намагання «Зорі» забити гостям їй так і не вдалося. Натомість шведи на останній додатковій хвилині знову провели контратаку і вдруге засмутили господарів.

Відзначився свіжий Геро, котрий вийшов на заміну під кінець зустрічі.


Дуже прикра ситуація, бо «Зоря» аж ніяк не поступалася середнього класу (за європейськими мірками) клубу. Втім, не посипатимемо голови попелом. Адже все тільки починається, попереду ще п’ять матчів. Треба серйозно попрацювати над виправленням помилок і налаштуватися тільки на позитивну хвилю.


Треба і в чемпіонаті УПЛ, де у «Зорі» теж не все гладко, активно виправляти ситуацію. Тоді, можливо, і в Лізі Європи гратиметься легше.