Бокс. Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (9-1, 7 КО), який нині перебуває у рідному Білгороді-Дністровському, активно готується до майбутнього поєдинку проти володаря поясу WBA Гільєрмо Рігондо (17-0, 11 КО).
Український боксер попрацював над швидкістю, бігав на одному з пляжів Затоки. На тренуванні також був присутній його син Анатолій, який склав не тільки компанію татові, а й конкуренцію йому.
Нагадаємо, що бій Ломаченко — Рігондо відбудеться 
9 грудня в Нью-Йорку. Кубинський боксер наголосив, що поважає Ломаченка за те, що українець прийняв цей виклик. Василь у свою чергу заявив, що має намір перевірити «на міцність щелепи Шакала».
Теніс. Еліна Світоліна дізналася ім’я своєї суперниці на турнірі серії Рremier у Пекіні (Китай). Лідер національного рейтингу, яка отримала третій номер посіву, у стартовому колі зустрінеться з володаркою Wild Card Лінь Чжу з Китаю.
Для уродженки Одеси цей China Open стане п’ятим у кар’єрі. Минулого сезону Світоліній вдалося показати свій найкращий результат, пробившись до півфіналу турніру, де вона поступилася майбутній чемпіонці Агнешці Радванській.
Футбол. Болгарський фахівець Ніколай Костов став тренером кам’янської «Сталі». Про це повідомляє офіційний сайт команди.
Разом із ним до тренерського штабу увійшли асистент Неделчо Матушев, а також Кирило Нестеренко та Ігор Білан, котрі працювали в команді раніше. Деталі контракту з болгарином поки що не повідомляються.
Костов змінив на посту тренера «Сталі» Єгіше Мелікяна, а свої обов’язки він почне виконувати 2 жовтня. Останнім клубом болгарина був «Ботєв» із Пловдіва, з яким він пропрацював сім місяців. Команда посіла 7-ме місце минулого сезону.
Відзначимо, що раніше Костов очолював ще три клуби в Україні — «Металург» (Донецьк), «Карпати» (Львів) і «Таврію» (Сімферополь). «Сталь» на сьогодні перебуває на 11-му місці в турнірній таблиці УПЛ.