Збірна України за підсумками «Ігор Нескорених», котрі завершилися в Торонто (Канада), виборола 14 медалей — 8 золотих, 4 срібні і 2 бронзові.
Найрезультативнішим спортсменом української збірної став 28-річний капітан ЗСУ Павло Будаєвський (на знімку разом із принцом Гаррі), котрий здобув 4 золоті медалі в плаванні. Павло виявився найшвидшим у запливах: 50 та 100 метрів вільним стилем, а також 50 метрів на спині і 50 метрів брасом.

Британський принц Гаррі — засновник міжнародних спортивних змагань «Ігри Нескорених» — привітав чемпіона зі стрільби з лука 22-річного львів’янина Романа Панченка та українську збірну. У свою чергу Роман передав принцу національний сувенір.
Панченко — боєць 25-ї повітряно-десантної бригади Збройних Сил України. Був важко поранений у бою під Красним Лиманом. Переніс низку складних операцій, після яких залишився прикутим до інвалідного візка. Але регулярні та виснажливі тренування, робота над собою та підтримка друзів, рідних і команди — все це дало позитивний результат.
Отже, збірна українських військових фантастично вдало завершила перші для себе «Ігри Нескорених». Варто врахувати, що наша команда — одна з найменших за кількістю — лише 15 учасників. Тому її дебют можна назвати грандіозним. Хочеться вірити, що наші військові переконали весь світ у своїх найкращих якостях. Вони сильні духом та тілом і ніколи не здаються ні перед ворогами, ні перед життєвими обставинами.

Фото zik.ua