Бокс. Василь Ломаченко (9-1, 7 КО) продовжить підготовку до бою проти Гільєрмо Рігондо (18-0, 11 КО) в США. Після поєдинку з Мігелем Марріагою (25-3, 21 КО), в якому українець без проблем захистив чемпіонський пояс WBO у другій напівлегкій вазі, деякий час Ломаченко провів у рідному Білгороді-Дністровському.
Вдома боксер почав підготовку до протистояння з кубинцем регулярними заняттями. Два місяці до бою Василь проведе за океаном, де почне тренувальний табір.
Переліт до США Ломаченко почав з Одеського аеропорту. Провести спортсмена прийшли його друзі та вболівальники.

Колишній абсолютний чемпіон світу у суперважкій категорії легендарний американець Майк Тайсон адресував слова захвату на адресу нинішнього чемпіона світу WBO у другій напівлегкій вазі українця Василя Ломаченка, повідомляє «Sport Translations v.2.0».
«Цей маленький хлопець з України просто майстер. Ломаченко — справжній монстр. Я хотів би побачити його бій проти Рігондо. Це буде дуже хороший бій. Він може собі дозволити багато грати на публіку, як в останньому бою. Його набір навичок настільки перевершує інших бійців, що це не дивно», — заявив «залізний» Майк.