Президент Петро Порошенко привітав членів національної збірної команди — призерів ІІІ міжнародних спортивних змагань «Ігри Нескорених» у Торонто (Канада).
Наступні «Ігри Нескорених» відбудуться в Сіднеї (Австралія), але глава держави висловив переконання, що здобутки української команди цього року надихають на ініціативу з проведення майбутніх змагань в Україні. «Ми вміємо організовувати подібні заходи, і ваша перемога є дуже потужним аргументом для того, щоб це проводилося в Україні», — сказав Петро Порошенко, зазначивши, що заручився в цьому питанні підтримкою кількох країн.
За словами Президента, своїм прикладом українські військовослужбовці — учасники «Ігор Нескорених» демонструють кожному, що попри поранення життя продовжується і можливі великі звершення.
«Досвід кожного з вас — надихає. Надихає кожного українського пораненого, що життя не просто продовжується, а ви є унікальним прикладом виховання патріотів. І ваші медалі, які ви вибороли в Торонто, лише додають до цього додаткової аргументації», — сказав глава держави.
Саме тому, зазначив Петро Порошенко, учасники «Ігор Нескорених» мають спілкуватися із захисниками української землі, котрі дістали поранення і нині відновлюються в госпіталях. На переконання Президента, це сприятиме їхньому швидшому одужанню та психологічній реабілітації.

Прес-служба Президента України.