Бокс. Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBC українець Віктор Постол (29-1, 12 КО) з радістю дізнався ім’я свого наступного суперника, а також заявив, що змусить Рeгіса Прогрейса (20-0, 17 КО) відповісти за свої слова про нокаут.
Американець, зокрема, сказав: «Постол високий, але худорлявий. Я роблю те, що хотів, іду до титульного бою. Звичайно, я нокаутую Віктора. Це буде шостий раунд, можливо, сьомий».
На таку упевнену заяву Постол відповів так: «Я вдячний WBC, президенту організації Маурісіо Сулейману, моїй команді і менеджеру за те, що вони зробили все, щоб цей бій відбувся. Я хочу знову стати чемпіоном. Рeгіс сказав, що нокаутує мене? Мушу сказати, що багато хто так казав, але їм це не вдавалося, вони самі падали в нокаут. Регісу доведеться відповісти за свої слова в ринзі. Що побачив у його очах? Я особливо про щось не думав, а просто дивився йому в очі і був радий тому, що наш бій відбудеться».
Нагадаємо, що у своєму останньому поєдинку українець у складному протистоянні переміг узбека Джамшідбека Наджміддінова. Тоді Постол заявив, що хоче повернути собі чемпіонський титул.
Дату і місце бою Постол — Прогрейс ще не названо.