Дорогі друзі!


Щиро вітаю з 50-річним ювілеєм університету.


За минулі десятиліття ваш навчальний заклад став потужним осередком підготовки висококваліфікованих фахівців, одним із лідерів вищої освіти України, де створено всі передумови для успішного навчання, наукового та професійного зростання молоді, розвитку гармонійної особистості, її здібностей і талантів.


Протягом півстолітньої славної історії Харківський державний університет харчування та торгівлі зберігав і примножував найголовніше — галузеву спрямованість, науково-методичну базу, знаний професорсько-викладацький склад.


Приємно відзначити широке використання новітніх інформаційних технологій для підготовки компетентних працівників, затребуваних на ринку праці не лише в Україні, а й за її межами. Успішна співпраця з авторитетними вітчизняними та міжнародними установами й організаціями, вчений, науковий і кадровий потенціал, традиції навчального закладу — ось надійна запорука вашого подальшого розвитку.


Неоціненною є робота розуму та серця всього колективу університету. Висловлюю шану педагогічному персоналу, який заслуговує на вдячність за відданість благородній справі формування фахівців нової генерації та виховання справжніх патріотів України, за талант щедро передавати свої знання й унікальний практичний досвід молодому поколінню.


Цього урочистого дня зичу вам міцного здоров’я, радості, безхмарних благословенних днів, щастя і достатку, творчої наснаги, здійснення всіх мрій та життєвих планів!


Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.