Одеса. В обласному центрі відбувся Кубок України з кулінарії. Мета конкурсу: відродження та розвиток вітчизняної кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві. Учасники змагалися в 6 номінаціях: «Салати», «Закуски (холодні/гарячі)», «Супи», «Основна страва (риба/морепродукти)», «Основна страва (м’ясо)», «Ресторанний десерт».
Учень Одеського вищого професійного училища та технологій харчування Володимир Дікусар продемонстрував високий рівень майстерності й став одним з переможців Кубка України з кулінарії. Він нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою в Італію для участі в майстер-класах відомих шеф-кухарів.
Одеська область
113
113
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Реформа публічного врядування — це частина нашого євроінтеграційного шляху 107
-
2У Луцьку відбудуться змагання «Звитяга нескорених» 77
-
3Міжнародний день боротьби за повну ліквідацію ядерної зброї 71
-
4Цифровізація у сфері фізичної культури та спорту 65
-
5Чернівецький міський голова Роман Клічук мав ділові зустрічі у Лондоні 63