Українська делегація на чолі з народним депутатом Павлом Унгуряном провела зустріч з Губернатором Каліфорнії Едмундом Брауном (на знімку праворуч). Учасники зустрічі обговорили питання двостороннього торговельно-економічного співробітництва між Україною та штатом Каліфорнія. 

 


Окрему увагу приділили авіабудівельній галузі, IT-сектору та підготовці фахівців з ядерних технологій тощо. Про результати зустрічі повідомив голова української делегації Павло Унгурян: «Ми обговорювали важливу роль української громади Західного узбережжя США у сприянні проведення реформ в Україні. Особливо що стосується експорту товарів українського виробництва в США, а також навчання, лікування та реабілітації українських військових. Щиро вдячні Губернатору за постійну підтримку України в цих життєво важливих питаннях», — зазначив він.


Окрему вдячність Едмунду Брауну висловили за ухвалення Резолюції про визнання голодомору та святкування Дня Незалежності України в Каліфорнії.


Під час свого візиту до США українська делегація мала також змогу зустрітись з командувачем Національної гвардії Каліфорнії Девідом Болдвіном і домовитись про незмінну підтримку української армії та посилення обороноздатності держави.


Фото надано прес-службою депутата.