ПРИВІТАННЯ

 

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із визначною подією — 85-ю річницею утворення Чернігівської області.
Ваш мальовничий край має давню історію, сповнену пам’ятними подіями: це і розвиток промисловості у 1930 —1940-х роках, і подвиг у роки Другої світової війни, і складний повоєнний період відбудови, і важке реформування економіки регіону на початку 1990-х.
У всі часи Чернігівщина була не лише духовною скарбницею православ’я, а й форпостом української державності. Ось і нині кращі сини й доньки — вихідці з Чернігівщини героїчно захищають східні рубежі Вітчизни.
Глибока шана вам, дорогі чернігівчани, за те, що примножуєте промисловий, інтелектуальний та кадровий потенціал краю. Далеко за межами області славиться продукція машинобудівної, хімічної, легкої та харчової промисловості, а чернігівська земля — працьовитими хліборобами, які плекають високі врожаї.
Цього святкового дня хочу подякувати всім вам за сумлінну працю, особистий внесок кожного у справу розвитку регіону, його процвітання.
Бажаю вам міцного здоров’я, добра і злагоди, нових здобутків на щедрій українській землі. Нехай у ваших оселях завжди будуть щастя і радість, тепло і любов, а в серцях — натхнення, оптимізм, упевненість у завтрашньому дні!

Голова
Верховної Ради України
Андрій ПАРУБІЙ.