ПРИВІТАННЯ

Дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 70-річчя університету!
Літопис закладу бере початок від курсів пожежної охорони, пожежно-технічного училища, інституту пожежної безпеки до потужного й широко відомого не лише в Україні, а й за її межами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Покоління викладачів, командирів, керівників виховали тисячі висококваліфікованих спеціалістів у галузі безпеки життєдіяльності, які завжди керувалися у своїй роботі високими людськими цінностями — любов’ю, терпінням і жертовністю задля ближнього.
На скрижалях історії університету закарбовані надзвичайні події, які свідчать про те, що ваші серця завжди билися в унісон із серцями тих, хто потрапив у біду. Спітак, Чорнобиль, Карабах, повені, пожежі... Випускники університету неодмінно там, де потрібні допомога і співчуття, де на них сподіваються і чекають.
Приємно відзначати, що, готуючи фахівців відповідно до високих освітніх і професійних стандартів, ви не зупиняєтеся на досягнутому, завдяки подвижницькій і невтомній праці підкорюєте нові вершини.
Тож нехай будуть успішними, щасливими і здоровими всі, хто навчає і вчиться в університеті: професори, доценти, командири, курсанти, студенти — всі, хто живе і працює на славу університету й нашої країни.
Нехай стеляться перед вами світлі, широкі та безпечні дороги!
Слава Україні!

Голова
Верховної Ради України
Андрій ПАРУБІЙ.