На території селищних та сільських рад Луганщини вже створено десять віддалених робочих місць та два агентські пункти Пенсійного фонду, що дає можливість отримувати послуги 25 тисячам жителів регіону. На виїзному засіданні колегії Головного управління ПФУ в області, яке відбулось у райцентрі Новоайдар, обговорювали найближчі перспективи діяльності пенсійної служби Луганщини. Увагу акцентували на резервах наповнення бюджету фонду та розширенні послуг за місцем проживання за межами теруправлінь, повідомляє наш власкор Павло ВОРОНЦОВ.
А у Вишнівецькій об’єднаній територіальній громаді Збаразького району відкрито уже тринадцяте віддалене робоче місце ПФУ на Тернопільщині. До складу громади увійшли дев’ять населених пунктів, у яких проживає понад вісім тисяч осіб, третина з яких — пенсіонери. Створене робоче місце наблизить надання послуг, адже до Лановецького об’єднаного управління, куди мають звертатися місцеві пенсіонери, — понад 30 км. У церемонії відкриття взяли участь начальник Тернопільського обласного управління Пенсійного фонду України Ігор Москалик і голова Вишнівецької ОТГ Володимир Кравець, громадські активісти селища.
Одразу після церемонії відкриття працівник пенсійного фонду розпочав прийом перших відвідувачів, передає наш власкор Михайло ЛИСЕВИЧ.