Дорогі друзі!


Від щирого серця вітаю ваш енергійний, цілеспрямований, висококваліфікований колектив із 70-річним ювілеєм.


Славні роки біографії заводу стали часом не лише його народження і становлення, а й потужного лідерського зростання, активної участі у формуванні українського внутрішнього ринку. Авторитет заводу визнано професійним співтовариством машинобудівної галузі в Україні та далеко за її межами. Це один із найбільших виробників серед пострадянських країн і єдине вітчизняне підприємство, що випускає підшипники.


Завдяки вашому творчому підходу до праці, багатому досвіду та традиціям, постійній націленості на розв’язання нагальних проблем продукція підприємства відповідає найвищим світовим стандартам. І на сьогодні вона широко й ефективно використовується в енергетичній, машинобудівній, автомобільній, сільськогосподарській, гірничодобувній, залізничній, вагонобудівній та інших галузях економіки України.


Зичу підприємству і надалі діяти енергійно, з самовіддачею та результативністю. Щастя вам, міцного здоров’я, благополуччя, миру і злагоди, найкращих перспектив, розкриття усіх професійних можливостей і нових досягнень!


Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.