Перед закінченням матчу УПЛ у Львові проти «Карпат» поле за допомогою лікарів залишив нападник «Динамо» Дьємерсі Мбокані. Про його здоров’я «Голосу України» розповів головний лікар столичного клубу Леонід Миронов:


— Після повернення до Києва футболіста ретельно обстежили. Було виявлено незначне розтягнення м’яза стегна. На відновлення знадобиться 3—4 дні. Тому на матч проти «Янг Бойз» Дьємерсі не вирушив. Але до наступного поєдинку, з «Ворсклою» в чемпіонаті країни, нападник готуватиметься нарівні з іншими футболістами.


На жаль, ще не відновився Віктор Циганков, тому і він пропустить поєдинок у Берні.


* * *


Учора зранку з аеропорту «Бориспіль» київське «Динамо» вилетіло до Швейцарії. У його складі: воротарі — Максим Коваль, Артур Рудько, Георгій Бущан; оборонці — Євген Хачеріді, Домагой Віда, Тамаш Кадар, Александар Пантич, Віталій Миколенко, Томаш Кендзьора, Йосип Пиварич; півоборонці — Віталій Буяльський, Денис Гармаш, Микита Корзун, Володимир Шепелєв, Олег Гусєв, Микола Морозюк, Дерліс Гонсалес, Богдан Ледньов, Роман Вантух; нападники — Артем Бесєдін, Жуніор Мораес, Артем Кравець.


Увечері на стадіоні «Сдад де Сюісс» відбулася традиційна прес-конференція наставника динамівців Олександра Хацкевича. А потім наша команда провела тренування.


* * *


Нагадаємо, що кияни лідирують у своїй групі з сімома очками. У «Янг Бойз» — три пункти. Перемога виведе динамівців у раунд плей-оф. Перший матч цих команд у рамках Ліги Європи завершився внічию — 2:2.


Матч «Янг Бойз» — «Динамо» розпочнеться сьогодні о 20:00 (за київським часом). Трансляцію наживу вестиме телеканал «Футбол-1».