У Херсоні перехопили наркокур’єра — пенсіонерку похилого віку. Бабуся прийшла до слідчого ізолятора з продуктовою посилкою — до дня народження для 18-річного онука, арештованого за підозрою у грабежі та шахрайстві. Але принесені нею цукерки «Бабусині казки» і справді виявилися «ульотними», бо співробітники СІЗО виявили в них мініатюрні пакетики з порошкоподібною психотропною речовиною — амфетаміном. 
Тож солодощі до арештанта не дійшли — білий порошок відправили на експертизу, а любляча бабуся спілкується з міліцейським слідчим. Хоча вона стверджує, що про наркотичну «начинку» цукерок і гадки не мала: їх буцімто приніс знайомий онука і попросив долучити до подарунка, інформує наш власкор Сергій ЯНОВСЬКИЙ.
***
... А тим часом правоохоронці затримали мешканців одного з райцентрів Хмельницької області, які у домашніх умовах виготовляли та продавали наркотичні речовини.
У злочинців вилучили три кілограми марихуани, кілограм макової соломки, два літри
екстракційного опію і приладдя для їх виготовлення.
Серед затриманих дві жінки та троє чоловіків, двоє з яких раніше уже мали проблеми із законом та притягувалися до кримінальної відповідальності, повідомляє наш власкор Ірина КОЗАК.