ПРИВІТАННЯ

 

Шановні друзі!

Сердечно вітаю професорів, викладачів, студентів і всіх співробітників університету з визначною подією — 100-річчям від дня його заснування.
Створення Херсонського державного університету дало потужний стимул до якісних змін і подальшого піднесення регіону. І сьогодні ваш поважний заклад є справжнім флагманом вищої освіти України.
За це століття у стінах університету підготовлено тисячі висококваліфікованих спеціалістів, які успішно трудяться в усіх куточках нашої країни та далеко за її межами, впроваджуючи в життя набуті у вузі знання. Сукупний внесок усіх випускників, чия доля пов’язана з Херсонським державним університетом, у становлення, ствердження та розвиток нашої держави важко переоцінити.
Нині «золотий фонд» університету становлять 68 професорів та докторів наук, 234 доценти та кандидати наук, 105 старших викладачів та асистентів і понад 7 тисяч студентів, які навчаються за 38 спеціальностями.
З нагоди вашого свята прийміть найщиріші вітання та побажання творчої наснаги, миру, добра та вагомих успіхів на шляху осягнення нових наукових горизонтів.
Нехай ваші досвід і професіоналізм, величезний творчий та інтелектуальний потенціал у справі підготовки фахівців та виховання молоді і надалі служать зміцненню Української держави!

Голова
Верховної Ради України
Андрій ПАРУБІЙ.