У Верховній Раді розгорнуто фотовиставку, на якій представлено історії людей, котрі свого часу були учасниками програми стажування у Верховній Раді України, а нині стали народними депутатами, працівниками апарату парламенту та помічниками—консультантами народних обранців.
Фотовиставка відбувається в рамках Міжнародного тижня законодавчої відкритості за підтримки Ініціативи «Відкритий парламент» у Верховній Раді України і триватиме до 26 листопада.
Фотовиставка проводиться Асоціацією випускників Програми стажування у Верховній Раді України та інших органах влади — ГО «Ліга інтернів» у межах Міжнародного тижня законодавчої відкритості за підтримки Ініціативи «Відкритий парламент» та Верховної Ради України.
Як відомо, «Відкритий парламент» — міжнародна ініціатива, що координується робочою групою з питань законотворчої відкритості, яка в рамках Ініціативи «Партнерство «Відкритий уряд» працює над поширенням найкращих практик відкритості парламентських процесів. Україна приєдналась до Декларації відкритості парламенту в лютому 2016 року.