Попри традиційне уявлення про те, що ресторанний бізнес має бути успішним та прибутковим, керівники закладів харчування Кам’янця-Подільського переконують у протилежному. Представникам робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та погашення її заборгованості при міськвиконкомі вони казали, що низька платоспроможність населення і високий рівень конкуренції у галузі істотно зменшили доходи всіх, хто в ній працює. Тому за середнього рівня зарплати у місті в 2198 гривень більшість суб’єктів господарювання в сфері харчування видає зарплату в межах мінімальної — 1218 гривень.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Мешканці громад тепер можуть впливати на перерозподіл місцевих бюджетів, а депутати зобовʼязані звітувати перед ними 54
-
28 січня Україна відзначає 90-ту річницю з дня народження Василя Симоненка 53
-
3Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук повідомив про результати пленарного засідання 8 січня 2025 року 49
-
4Україна наростила молочний експорт в 2024 році 45
-
5Розпочався прийом заявок на насіння та добрива від програми USAID «Врожай» для весняної посівної 44