Попри традиційне уявлення про те, що ресторанний бізнес має бути успішним та прибутковим, керівники закладів харчування Кам’янця-Подільського переконують у протилежному. Представникам робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та погашення її заборгованості при міськвиконкомі вони казали, що низька платоспроможність населення і високий рівень конкуренції у галузі істотно зменшили доходи всіх, хто в ній працює. Тому за середнього рівня зарплати у місті в 2198 гривень більшість суб’єктів господарювання в сфері харчування видає зарплату в межах мінімальної — 1218 гривень.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Реформа публічного врядування — це частина нашого євроінтеграційного шляху 101
-
2На черговій сесії Чернівецька облрада проголосувала низку важливих питань 92
-
321 вересня — День незалежності Вірменії 81
-
4Міжнародний день миру та День миру в Україні 78
-
5Міжнародний день боротьби за повну ліквідацію ядерної зброї 66