Дорогі друзі!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди 100-річного ювілею одного із найпотужніших лікувально-профілактичних закладів Вінницької області.


Обласна клінічна лікарня по праву може пишатися своєю історією та славетними традиціями, започаткованими її засновниками. І нині цей сучасний центр надання спеціалізованої висококваліфікованої медичної допомоги населенню Вінниччини утримує високий рейтинг як в області, так і за її межами.


Від усієї душі висловлюю подяку персоналу закладу, який робить усе можливе для того, щоб пацієнти могли ефективно лікуватися, почували себе затишно і комфортно. Своєю добротою, знанням справи, душевним теплом та увагою ви повертаєте людей до повноцінного життя.


Переконаний, що й надалі ваша діяльність буде спрямована на розвиток новітніх технологій лікування та діагностики хворих, збереження здоров’я громадян та поліпшення якості організації медичної допомоги.


Зичу колективу і в наступному столітті своєї біографії діяти енергійно, із самовіддачею та високою результативністю. Міцного вам здоров’я, мирного неба, нових успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою!


Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.