Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із 100-річним ювілеєм від дня заснування навчального закладу.

Кожен рік коледжу позначений копіткою роботою, пошуками і звершеннями у благородній справі підготовки висококваліфікованих кадрів як для Сумської області, так і для України.

Упродовж століття ваш заклад залишається одним із найпрестижніших у галузі. Адже тут органічно поєднуються класична школа з її фундаментальними педагогічними підходами та новітні методики викладання.

Щира подяка колективу коледжу за самовіддану працю, глибоке усвідомлення високої відповідальності за навчання і виховання молоді — майбутнього України. Ваша злагоджена та працьовита команда однодумців постійно демонструє невичерпний творчий потенціал та гідно виконує свою професійну та громадянську місію. Це, безперечно, й є вектор до загальноєвропейського освітнього простору. Саме тому випускники, серед яких вчені, доктори наук, керівники підприємств та організацій, люди різних професій і доль, — це визнана слава вашого навчального закладу.

Бажаю всім вам, викладачам, співробітникам, студентам коледжу, і далі йти в ногу із часом. Сили вам, віри і впевненості у завтрашньому дні!

Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.