Третій рік на свої особисті кошти здійснюю передплату 30 примірників газети «Голос України» для воїнів, які борються за свободу і незалежність України в зоні АТО. Це рішення з’явилося в мене після зустрічей з особовим складом 28-ї механізованої бригади, дислокованої на околицях Одеси. Офіцери й солдати бригади пройшли і проходять через найжорстокіші бої з найманцями та окупантами.

До мене звернулися із проханням допомогти дихати інформаційним повітрям нашої України. На передовій будь-яка звісточка — з дому чи з рідних місць — часто є найпотужнішими ліками для душі. «Голос України» саме такими ліками і є.


«Голос України» — секундна стрілка історії України, яку пишуть громадяни країни, а воїни на передовій мужньо захищають державу. У мене особисто газетний роман з «Голосом» триває вже 21 рік, і жодної миті я не пошкодував про те, що в моє життя ввійшла газета, без якої мені вже не жити.


Кожен номер — моментальна світлина життя України. Калейдоскоп подій, коментарі експертів, аналітичні статті, історія та культура, новини законодавства — такий приблизно вигляд має звичайний номер «Голосу України». І абсолютно праві захисники Батьківщини, називаючи газету УЛЮБЛЕНОЮ, ЧЕСНОЮ та СПРАВЕДЛИВОЮ.


Сьогодні, коли з екранів ТБ, з Інтернету ллється величезна кількість «чорнухи», тільки в «Голосі України» цього не зустрінеш ніколи.


У хорі ЗМІ України «Голос України» — заспівувач. У газети дзвінкий, без хрипів і скиглення голос. Голос, якому віриш із першої ноти.


Микола СТОЯНОВ, державний радник юстиції 3-го класу, заслужений юрист України.