Дорогі друзі!

Щиро вітаю із знаменною подією — 25-річним ювілеєм академії.

За чверть віку ваш навчальний заклад підготував уже більш як 10 тисяч фахівців прикордонної справи. Вони своєю самовідданою службою, вірністю бойовим традиціям виправдали високе довір’я народу щодо захисту кордонів суверенної держави і мирного життя її громадян.

Нині академія успішно розвивається як провідна багато-профільна навчальна й наукова установа прикордонної служби країни.

У цей урочистий день від усього серця вітаю професорсько-викладацький склад закладу. Адже виховання та навчання нового покоління — це почесне і водночас надзвичайно складне завдання, яке ви сумлінно виконуєте відповідно до високої воїнської моралі та офіцерської честі із непохитною вірою в майбутнє нашої країни.

Вічна пам’ять та слава тим випускникам академії, які загинули у війні з російським агресором. Разом з усіма полеглими українськими воїнами вони стали небесними вартовими України.

Бажаю вашому зразковому колективу бути завжди надійною опорою Української держави й надалі примножувати славні традиції академії — кузні відданих і мужніх патріотів, високопрофесійних офіцерів-прикордонників. Добра вам, козацького здоров’я, нових звершень в ім’я України!

Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.