Абсолютно впевнений у тому, що добрі справи не робляться під барабанний дріб. Доброчинність — це не тільки гроші, а поривання душі. Я часто згадую слова про те, що щастя — це те, чого людина бажає для себе одної; благо — це те, що людина бажає для себе разом з усіма.

Сьогодні вся Україна жадає миру, впевненості в завтрашньому дні. Сьогодні, як завжди в години найжорстокіших випробувань, ми відчуваємо біль інших людей, чуття єдиної родини.
Не заради слави та реклами, за покликом душі відгукнулися ми на ініціативу «Голосу України» щодо надання допомоги в передплаті на газету тим, у кого сьогодні складна ситуація в житті, тим, хто на передових рубежах захищає країну від агресії. 125 екземплярів «Голосу України» — це наш подарунок нашим доблесним воїнам.
Публічне акціонерне товариство «Одесагаз» — одне з найстарших газових господарств в Україні.
Сьогодні «Одесагаз» — потужне сучасне підприємство. Воно поєднує газові господарства регіону. До його складу, крім служб і відділів головного підприємства, входять 16 управлінь з експлуатації газового господарства. Кількість співробітників — 2875 осіб. Загальна довжина газопроводів — 12056,623 км і включає 419 газорозподільних пунктів, 1865 пунктів шафового типу й 913 станцій катодного захисту.
І наш колектив підтримав ініціативу «Голосу України». Кажуть, що газети — це чернетки історії. Оцінку подіям, які висвітлюються в них, пізніше дадуть історики. «Голос України» чернетки не публікує, бо правда завжди пишеться набіло, на те вона і правда.
Скажу, що «Голос України» для нашого колективу не тільки джерело інформації. Це видання, яке спонукує міркувати й аналізувати, робити висновки й звіряти курс життя за курсом України.
Важко сьогодні багатьом — такий складний час надворі. Але «Голос України» у хвилини розпачу не дозволяє засмучуватися й панікувати. Адже з нами поруч завжди наша улюблена газета.


Ігор УЧИТЕЛЬ, президент ПАТ «Одесагаз», депутат Одеської обласної ради, заслужений працівник промисловості України, кандидат технічних наук.

Фото надано автором.