Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» презентувала проект «Open office-Solidarnist». «Це on-line платформа, проектний менеджмент, центр реформ, це фінансування проектів на конкурентних засадах. Наша мета — об’єднати всіх, хто зацікавлений у зміні держави, розробці та імплементації реформ», — сказав під час презентації офісу заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка, народний депутат Сергій Березенко.

Ще один представник фракції Блоку Петра Порошенка народний депутат Максим Саврасов зазначив, що «Open office-Solidarnist» буде завжди відкритий для цікавих людей та ідей. «Якщо у вас є цікавий проект, який можна реалізувати в рамках відкритого офісу, то ми завжди вас чекаємо», — сказав він під час презентації.

 


Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко (на знімку), коментуючи цю подію на своїй сторінці у Facebook, зазначила, що новий офіс партії «Солідарність» призначено не для «кабінетних вождів», а для відкритого спілкування. «Грандіозні плани просування політики децентралізації, гендерної рівності, інших ініціатив... Сподіваюся, нова концепція офісу, така європейська і незвична для України, дасть поштовх і для нового розвитку партії — відкритість, транспарентність, публічність, європейськість, серйозне ставлення до кадрової політики, до молодіжного і жіночого крила, до законодавчої і регіональної роботи. Щиро бажаю цього партії «Солідарність», — написала Ірина Геращенко, зауваживши, що хоча нині вона як Перший заступник Голови Верховної Ради позафракційна та позапартійна, проте є членом команди Президента і делегована на цю посаду від «Солідарності».

І вже в перший день роботи відкритого офісу в ньому відбувся перший звіт за рік роботи проекту «Україна—Солідарність—НАТО». Зокрема, керівник проекту народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Ірина Фріз повідомила, що у 2017 році відбулося п’ять регіональних семінарів «Україна—НАТО: формула безпеки» (Вінниця, Дніпро, Тернопіль, Харків, Одеса), чотири конференції, в тому числі, три міжнародні, три дослідження щодо механізмів та дій Російської Федерації в рамках гібридної війни проти України та інших демократичних країн, дві презентації соціологічних досліджень та було створено фільм «Альянс свободи».

«Але головне — налагодження контактів та встановлення комунікації зі студентами, викладачами, громадськими діячами, ЗМІ щодо подальших дій на шляху євроатлантичної інтеграції. Рік перший: висновок — нам вдалося. Далі буде», — зазначила Ірина Фріз.

Вл. інф.
Фото зі сторінки Ірини Геращенко у Фейсбуці.