ПРИВІТАННЯ

 

Дорогі українці!

Наближаються Новорічні свята. Дні, які ми можемо присвятити нашим близьким і відчути тепло родинного затишку, вдосталь наїстися домашніх пирогів, з любов’ю спечених мамою чи дружиною. Побавитися з дітьми, які непомітно для нас так виросли за цей рік. У щоденній метушні ми позбавлені цих простих людських радощів. Усе дитинство я провів у дитячих будинках та інтернатах, тому нині дуже ціную кожну хвилину, проведену із сім’єю.
Знаю, що настрій у багатьох із вас далеко не святковий. Хоч би куди я приїхав, люди всюди запитують про одне: як їм вижити? Упевнений, подолати бідність і вирвати країну із жебрацтва неможливо без радикального підвищення доходів.
Саме тому Радикальна партія вже цього року добилася збільшення мінімальних пенсій для 10 мільйонів українців. Комусь на 100, комусь на 1000 гривень. Хотілося б більше, і, повірте, за останні півроку на десятках зустрічей із прем’єром я порушував це питання. Добиваюся, щоб наступного року справедливу надбавку отримали всі пенсіонери. Зокрема, незаслужено забутими залишилися колгоспники, які все життя горбатилися на державу, військові та чорнобильці, які ціною власного здоров’я захищали землю, — для них гідної пенсії вимагатимемо першочергово.
На нашу вимогу в наступному році мінімальна зарплата буде підвищена не до 3700, а до 4200 гривень. Збільшення зарплат, їх «відбілення» дасть додаткові надходження до Пенсійного фонду, що гарантує людям забезпечену старість.
Ми добилися виділення коштів на підтримку села, зокрема на розвиток тваринництва. Моя мета — повернути корову в кожну хату та навічно закріпити землю за фермерами. Хочу, щоб у селі були робота, інфраструктура, щоб із села не виїжджала молодь, щоб були діти, які б пили наше селянське молоко, а не смердючу та шкідливу пальмову олію.
Також наша команда добивається підтримки національних виробників. Переконаний, ми маємо більше виробляти продукції, більше експортувати, а не імпортувати. Тоді в українців будуть робота і зарплата. З цією метою ми розробили законопроект «Купуй українське, плати українцям», який є реактивним паливом для економіки, запорукою її зростання.
Ми з моєю командою все робимо для того, щоб ви відчували себе захищеними та потрібними власній державі.
Певен, разом нам до снаги подолати будь-які труднощі. Бережіть ваших рідних і близьких. Сім’я — це найдорожче, що у нас є.
З Новим роком та Різдвом Христовим!

Ваш Олег ЛЯШКО.