Таку амбітну мету поставила перед собою національна платформа «Жінки за мир». «Жінки України об’єдналися заради миру. Зроблено багато, попереду — ще більше завдань. Наша головна мета на 2018 рік — щоб він став роком миру», — зауважила народний депутат, ініціатор створення платформи «Жінки за мир» Наталія Королевська.

Для цього, за словами депутата, платформа продовжуватиме працювати з гуманітарними місіями на сході, допомагатиме переселенцям, мирним жителям і дітям, постраждалим від війни, готуватиме законопроекти, звертатиметься до судів, братиме участь у міжнародних конференціях. У найближчих планах також відкриття школи жіночого лідерства. «Ми точно не мовчатимемо і не стоятимемо осторонь», — написала Н. Королевська у Фесбуці.

Підбиваючи підсумки року, що минув, представниця фракції «Опозиційний блок» зауважила: «2017-й був важким, але результативним та яскравим етапом у нашій спільній історії. За цей час навколо ідеї миру і соціального благополуччя в Україні ми об’єднали зусилля понад 150 тисяч жінок з усіх регіонів країни. Сьогодні у нас працює вже 72 регіональні представництва. У 2017-му ми разом готували законопроекти, спрямовані на захист прав громадян. Склали мирний жіночий план зі встановлення миру, взаєморозуміння і соціального благополуччя в Україні. Зареєстрували 11 звернень до Конституційного Суду, провели понад 60 гуманітарних місій у «сірій» зоні, надаючи гуманітарну, правову та психологічну допомогу постраждалим мирним людям. Ми щодня робили все, що в наших силах і можливостях, слугуючи миру в Україні!».