Овни. Цей період подарує хороші можливості тим, хто займається дослідженнями і науковими видами діяльності. Вдалий час, щоб реалізувати новаторські ідеї.

Тельці. Цього тижня ви можете зайнятися питаннями, пов’язаними з нерухомістю, ремонтом чи будівництвом житла. Покупки для поліпшення побуту також обіцяють бути вдалими.

Близнюки. Робота в цей час обіцяє бути перспективною та вигідною — щоб просунутися кар’єрними сходами, виявляйте ініціативу й працьовитість.

Раки. Цей період схиляє до лотерей, конкурсів, акцій. Але вдача цього тижня сприятиме не азартним авантюристам, а людям з аналітичним складом розуму.

Леви. Це вдалий час для творчого розвитку й навчання. Ви можете налагодити нові контакти й зв’язки і ділового, і романтичного характеру.

Діви. Цього тижня на вас чекає приплив інтелектуальної активності, тому саме час зайнятися реалізацією нових проектів, вирішенням фінансових та економічних питань.

Терези. Ви достатньо попрацювали раніше. Можете зайнятися приємними покупками для поліпшення домашнього інтер’єру. Вдалий час для вдосконалення творчих навичок.

Скорпіони. Цього тижня займіться наведенням ладу в юридичних справах, фінансових документах, професійній сфері. Доходи чекають на ініціативних і цілеспрямованих.

Стрільці. Це сприятливий період не тільки для далеких поїздок, а й для відпочинку вдома. Можете зайнятися питаннями, пов’язаними з поліпшенням побуту.

Козероги. Вам матеріальну користь можуть принести співпраця, спільна робота, відновлення розірваних зв’язків, особливо якщо це перевірені часом партнерські відносини.

Водолії. Цього тижня ви будете зосереджені на матеріальних питаннях. Не виключено, що вам доведеться зробити значні покупки й розпланувати подальші витрати.

Риби. Ті, чия робота пов’язана з виступами чи викладанням, у цей період легко досягнуть професійних успіхів. Ви отримаєте не тільки позитивні емоції, а й винагороду.