Народний депутат України Микола Кучер (на знімку) (фракція Блоку Петра Порошенка), перебуваючи в Теплицькому районі, завітав до найменших жителів району на Новий рік, щоб привітати їх та їхніх батьків зі святами. Також приїхав до дітлахів новоствореної Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

«Разом зі мною привітати дітлахів та створити справжній новорічний і казковий настрій на свято завітали талановиті артисти Вінницької обласної філармонії з новорічною виставою «Енгрі Бьордс — Битва за Новий рік». Як приємно бачити запалені радістю, казкою очі дітей, які активно брали участь у виставі та стали частиною свята й головними героями вечора», — розповів Микола Кучер.
Народний депутат поділився, що торік робив усе можливе для активного впровадження програми інклюзивної освіти, а саме відкриття спеціалізованих класів для дітей з обмеженими можливостями, які мають вади здоров’я.
Перебуваючи на окрузі в Теплику, народний депутат завітав до ЗОШ № 1 і оглянув процес впровадження інклюзивної освіти в навчальному закладі. «Переконаний, що впровадження інклюзії є корисним і для дітей з особливими освітніми потребами, і для дітей з типовим рівнем розвитку, членів родин та суспільства загалом», — переконаний Микола Кучер.

Фото зі сторінки М. Кучера у Фейсбуці.