Верховна Рада України розпочне свою роботу з 15 січня. Першочерговими завданнями, які вона має розглянути, є — відновлення миру, підтримка промисловості та економіки для того, щоб забезпечити реальне зростання зарплат і пенсій. У цьому упевнений народний обранець від Опозиційного блоку Олександр Вілкул. Крім того, за його словами, сесія має зосередитися над питаннями зниження тарифів і контролем цін на продукти харчування та товари першої необхідності, забезпеченні безпеки на вулицях. А також на медицині та освіті.
 

З огляду на це, депутат вимагає ухвалити законопроекти, подані Опозиційним блоком. «Люди повинні жити по-людськи: мати стабільну роботу, пристойний прибуток та упевненість у завтрашньому дні», — написав О. Вілкул на своїй сторінці у Фейсбуці.

Насамкінець парламентарій навів такі дані: «У 2017-му експорт меду становив +60%, ягід +15%, ялинкових іграшок +30%». Тож, на його переконання, маємо виробляти високотехнологічну продукцію, а не перетворюватися на сировинний придаток з кустарним виробництвом.

Як відомо, Олександр Вілкул системно виступає за те, щоб Україна розвивала інфраструктуру, виходила на нові ринки, в тому числі європейські, а також відновлювала торговельні зв’язки з традиційними партнерами.