За сприяння народного депутата від Блоку Петра Порошенка Івана Мельничука учні 9-Б класу Жмеринської школи-гімназії побували на екскурсії у Верховній Раді України, повідомляє прес-служба фракції.
 

Школярі ознайомилися з експозицією «Шлях держави. Символи відродження» Музею українського парламентаризму. Вони побачили прапор, який вперше внесли до сесійної зали 24 серпня 1991 року, а також дізналися багато історичних фактів від екскурсовода. Також учасники екскурсії побували у гостьовій ложі сесійної зали Верховної Ради.

Іван Мельничук розповів учням про свою депутатську діяльність. Він запевнив, що кожен може втілити свою мрію, якщо віритиме в себе і матиме команду однодумців. Депутат подякував дітям за підтримку зв’язку в соцмережах, порадив не соромитися писати і просити порад, а також сфотографувався зі школярами.

«Приємно було почути пропозицію директора школи про внесення змін до закону про освіту. Правду кажуть: вік живи — вік учись», — сказав Іван Іванович.

«Уже не вперше Іван Мельничук приймає у Верховній Раді жмеринських учнів. Рік тому на зимових канікулах тут побували переможці обласних олімпіад, активісти, медіатори, переможці спортивних змагань», — додала помічник-консультант депутата, голова Жмеринської районної організації партії «БПП «Солідарність» Ірина Осадча.

«Щиро дякую за гостинність, приємні враження і спогади! Ця зустріч залишила по собі багато думок у молодих людей, якими вони активно обмінювались дорогою додому. Усе було дійсно дуже душевно і пізнавально», — поділилася враженнями від поїздки заступник директора з навчально-виховної роботи школи-гімназії Оксана Дацко, яка супроводжувала школярів у поїздці.

Фото http://solydarnist.org