Футбол. Новоспечений гравець турецького клубу «Кайсеріспор», 28-річний нападник збірної України Артем Кравець прокоментував початок нового етапу в своїй кар’єрі.

«Я вдячний футбольному клубу «Динамо», його президенту, співробітникам, усім партнерам по команді і тренерам, з ким доводилося працювати протягом тривалого періоду. «Динамо» для мене стало справжнім рідним домом, я провів тут найкращі роки.

Нині у моїй кар’єрі настає новий етап, я отримав гарну пропозицію від іншої команди, і готовий прийняти цей виклик. Хочу висловити окрему подяку Ігорю Суркісу за те, що він пішов назустріч і дав можливість перейти просто зараз, не чекаючи закінчення сезону. Він завжди підтримував мене, навіть у найневдаліші періоди моєї кар’єри.

«Динамо» назавжди залишиться в моєму серці, і я вболіватиму за цей рідний для мене клуб. Спасибі уболівальникам, усім, хто підтримував мене всі ці роки», — сказав Кравець.

Цікаво, що футболіст у 14-річному віці потрапив до динамівської академії. Виходить, що з київським клубом його пов’язує рівно половина життя. А з «Кайсеріспором» Кравець підписав контракт на 3,5 року.