Найкрасивішою спорудою після капітального ремонту стала будівля сільського клубу у невеликому селі Василівка Тульчинського району на Вінниччині. Оновили її згідно з договором про соціальне партнерство між громадою і підприємством «Вінницька птахофабрика», яке очолює депутат облради Ігор Лещенко.
На даху єврочерепиця, світлі пластикові вікна, нова система опалення... Тут також відкрито бібліотеку, під’єднано Інтернет. Усі роботи виконано за кошти інвестора. На урочистому відкритті, що відбулося напередодні свята Соборності, у залі яблуку ніде було впасти. «Ще донедавна мало вірилося, що вдасться відновити цю будівлю, — сказала у виступі Ірина Басараб, сільський голова Заозерного, до якого належить Василівка. — Але громада зуміла налагодити партнерські стосунки з інвестором і має конкретний результат».
— Ми радіємо разом із вами, — наголосив Ігор Лещенко. — Приємно працювати заради усміхнених облич. Приємно усвідомлювати, що завдяки твоїй праці люди стають щасливіші. У клубі знову вируватиме життя — збиратимуться люди, виступатимуть артисти...
У першому ряду сидів найстаріший житель Василівки, 96-річний Іван Лисий. Свого часу він багато зробив для села. Каже, серце сповнюється радістю від того, що Василівка стала такою красивою, якою не пам’ятає її за своє довге життя. Найважливіше — люди змінюються, бо мають незалежну державу.
За кошти підприємства, що використовує частину земель місцевої громади, у Василівці також прокладено водогін, відремонтовано фельдшерсько-акушерський пункт, побудовано дитячий ігровий майданчик. Ігор Лещенко запевнив селян, що співпраця з ними триватиме й надалі.

Вінницька область.