Народний депутат від Опозиційного блоку Наталія Королевська (на знімку) разом із представницями Національної платформи «Жінки за мир» побувала на КПВВ «Станиця Луганська», де  вони ознайомилися з роботою пропускного пункту.

За словами Наталії Королевської, необхідно створити всі умови, щоб люди змогли отримувати виплати від держави, які їм за законом належить.

«Український парламент у змозі прийняти такі рішення, щоб люди з непідконтрольних територій змогли відчути себе повноцінними громадянами, а не бігати по принизливі довідки і простоювати годинами в чергах, чекати різних інспекторів на зйомних квартирах. Просто для цього потрібна політична воля народних депутатів і провладної коаліції. Разом із Комітетом соцполітики, колегами з Опозиційного блоку ми вже підготували і подали до сесійної зали на розгляд відповідні законопроекти, де прописали нашу мирну пропозицію — план необхідних кроків із встановлення миру на Донбасі. Потрібно також продовжити консультації в мінському і нормандському форматах зі створення механізму для залучення миротворців уздовж лінії розмежування, щоб там нарешті перестали стріляти», — зазначила народний депутат.

Представниці Національної платформи «Жінки за мир», як повідомляє прес-служба Опозиційного блоку, доправили гуманітарні вантажі в села та селища, які перебувають на лінії розмежування в районі проведення АТО в Луганській і Донецькій областях.