На льодовій арені одного з торговельних комплексів Вінниці після підняття олімпійського прапора з нагоди проведення ХХІІ зимових Ігор розпочався дводенний ярмарок «Прийди і обери свій спорт!».
— У Вінниці налічується понад 40 закладів, де розвивають 26 олімпійських і 11 неолімпійських видів, — розповів кореспонденту «Голосу України» голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України Федір Новік. — Представники цих центрів уперше під одним дахом презентують свої можливості і здобутки, щоб зацікавити молодь обрати для себе той чи інший вид спорту. Разом з відділенням НОК такий дещо незвичний захід організували комітет з фізичної культури і спорту Вінницької міськради та обласне управління з питань фізичної культури і спорту.
Під час ярмарку відбулися зустрічі з олімпійцями-земляками — чотириразовим учасником і дворазовим срібним призером Ігор Павлом Хникіним та дворазовим чемпіоном світу, срібним призером Олімпіади Сергієм Чернявським. На арені виступали юні фігуристи, помірялися силами дитячі хокейні команди. Спортсмени не лише представляли олімпійські види, а й пропонували бажаючим продемонструвати свої можливості й тим самим зробити перший крок до майбутніх перемог.
Вінницька область.