Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка і в. о. міністра молоді та спорту Равіль Сафіуллін запросили поважних гостей на прийом від імені олімпійської сім’ї України. У своєму вітальному слові  в. о. віце-прем’єр-міністра України Олександр Вілкул розповів про заявку нашої держави на проведення 2022 року у Львові та Прикарпатті зимових Ігор.

Серед понад двохсот запрошених були члени МОК, керівники національних олімпійських комітетів, федерацій, видатні атлети, тренери, представники громадських організацій.

На прийомі побували також нинішній президент МОК Томас Бах, його попередник на цьому посту Жак Рогге і президент Європейських олімпійських комітетів Патрік Гіккі.

Прес-аташе НОК України Іван Бондарчук зазначив, що зазвичай президенти МОК під час Ігор відвідують два-три урочисті прийоми національних комітетів. І те, що Томас Бах побував в українській олімпійській сім’ї, свідчить про високий авторитет нашого спорту і національного олімпійського   руху.  А ми вболіватимемо за наших!

Михайло СОРОКА (Укрінформ/«Голос України»,  із Сочі).

Сергій Бубка (ліворуч) і Томас Бах.

Фото НОК України.