Народний депутат від Опозиційного блоку Наталія Королевська взяла участь у засіданні ПА ЄВРОНЕСТ, яке відбулося в місті Тбілісі (Грузія). Н. Королевська представила депутатам європейських парламентів ініціативи Національної платформи «Жінки за Мир», спрямовані на встановлення миру в Україні та відновлення соціального захисту громадян.

«В рамках ЄВРОНЕСТ я презентувала депутатам європейських парламентів мирні ініціативи Національної платформи «Жінки за Мир», а також поділилася досвідом наших регулярних гуманітарних місій до «сірої зони» Донбасу для допомоги постраждалим від війни мирним жителям. Слід зазначити, що частина нашого «Жіночого мирного плану», який ми прийняли ще рік тому, практично повністю збігається з прийнятою нещодавно резолюцією Парламентської Асамблеї Ради Європи «Гуманітарні наслідки війни в Україні». Сьогодні в нас є унікальний шанс об’єднати зусилля як всередині країни, так і на міжнародному рівні, щоб гарантувати людям безпеку, соціальний захист, економічний добробут та впевненість у завтрашньому дні», — цитує слова народного депутата прес-служба партії.

За словами ініціатора Національної платформи «Жінки за Мир», виконання урядом і парламентом України вимог ПАРЄ і понад 150 тисяч жінок України дасть змогу нашій країні не тільки захистити постраждалих від бойових дій мирних громадян, а й допоможе повернути в Україну мир.