Завершення робіт на території військової частини в Теребовлі, що на Тернопільщині, заплановано на кінець березня цього року.

Об’єкт не використовувався за призначенням 14 років. У 2016-му керівництво держави вирішило відновити його функціонування та переобладнати казарми. В планах оборонного відомства заселити сюди військовослужбовців однієї з артилерійських бригад. На це з бюджету Міноборони виділили кошти та провели відкриті тендерні процедури за системою ProZorro. Станом на 1 січня 2018 року використано 12,3 млн грн. Цьогоріч на ремонт передбачили майже 1,5 млн, повідомляє прес-служба Міноборони.

Нині від старовинної будівлі оригінальними залишились лише стіни. Усе решта — нове. Зокрема, на КПП вставили енергозберігаючі вікна, замінили електропроводку тощо. Крім цього, вже збудовано нову сучасну твердопаливну котельню. До реконструкції об’єкта долучились й органи місцевого самоврядування та підприємці.  Нині будівельникам залишилося облаштувати прибудинкові території та під’їзні шляхи.

Тернопільська область.

Фото з сайту МОУ.