Овни. Можливі нові ділові знайомства, також значно поліпшаться стосунки у сім’ї — вони стануть міцнішими. На роботі можете розраховувати на допомогу з боку друзів.

Тельці. У ці дні вас дуже тягне до нових вражень і почуттів, ви стаєте надто емоційними й велелюбними. Стримуйте себе від різних надмірностей.

Близнюки. У вас накопичилося багато різних справ і завдань, яких настав час позбутися. Скиньте все старе, що стримує й заважає. Відкиньте сумніви, страхи й оберіть собі новий шлях.

Раки. У вашому житті, поглядах і думках накопичилося багато чужого й непотрібного, що заважає рухатися далі, розвиватися. Зберіться із силами й думками і позбудьтеся всього, що обтяжує.

Леви. Будьте готові до нових почуттів і вражень. У ваше життя раптово може увірватися нова людина чи подія, яка принесе безліч приємних змін.

Діви. Цього тижня на вас чекає серйозне напруження. Сили ви зможете відшукати усередині себе, якщо налаштуєтеся на потрібний лад.

Терези. Для вас цей тиждень буде пов’язаний переважно з роботою й досягненням дуже важливих результатів. Можете сміливо братися за будь-яку справу, ви зможете досягти поставленої мети.

Скорпіони. Сприятливий тиждень для всього, що пов’язане з поліпшенням і зміцненням міжособистісних стосунків. Вам вдасться налагодити нові контакти.

Стрільці. Тиждень сприятливий для завершення розпочатого й отримання відповідної винагороди. Добре вдаватимуться справи по господарству.

Козероги. Ви можете розраховувати на значну користь від виконаної роботи. Наприкінці тижня очікуються фінансові надходження, а також можливість розслабитися, відпочити й присвятити час собі.

Водолії. Цього тижня ви відчуєте внутрішнє відродження й приплив сил, що дасть вам змогу почати своє життя якщо не заново, то хоча б з нового розділу.

Риби. Вам доведеться чимало потрудитися, виникнуть нові справи й обставини, тому всю свою увагу необхідно буде переключити на матеріальну сферу, результат вас приємно потішить.