Звільнити Уляну Супрун і призначити нового міністра охорони здоров’я вимагає від уряду фракція Радикальної партії. Олег Ляшко наголошує, що це питання має бути розглянуто першочергово, адже в результаті нововведень в. о. міністра охорони здоров’я українці не можуть отримувати якісну медичну допомогу.

На знімку:  Олег Ляшко розповів, якою має бути справжня медреформа.

«Два роки в Україні немає повноцінного міністра охорони здоров'я. Українцям розказують про те, що проводиться медична реформа, а відповідального за неї немає. І в результаті цієї «реформи» закриваються лікувальні заклади, скорочуються робочі місця для медпрацівників, а українці позбавлені конституційного права на отримання медичної допомоги», — заявив Ляшко.

Лідер РПЛ закликав уряд припинити знущатися з українців.

«Ми вимагаємо від уряду внести до парламенту подання про відставку Уляни Супрун і призначення того, хто проведе реальну реформу, щоб українці мали змогу лікуватися в Україні. Бо у людей немає грошей лікуватися по закордонах, як у чиновників і депутатів. Тому дайте українцям жити достойно в рідній країні!», — звернувся Ляшко до урядовців.