Ніжинські сайти вже порахували вартість звичайної паски, виходячи із цін на ринку. Отже, для приготування паски з кілограма пшеничного борошна, шести яєць, 300 грамів вершкового масла, 300 грамів цукру, невеликої кількості солі та ванілі треба буде витратити мінімум 115 гривень. Адже борошно в середньому коштує 10 гривень, за шість яєць треба віддати 17, а за масло — 40 гривень. Плюс чотири гривні за цукор, 9 за молоко, 12 за 150 грамів родзинок, а дріжджі та ваніль з прикрасами стануть ще у 24 гривні. Це — для приготування однієї паски! А яка ж порядна господиня пече лишень одну?
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Оголошується набір до Молодіжної ради при Голові українського Парламенту 64
-
2Комітет з питань інтеграції України до ЄС: Польща розпочала головування в Раді ЄС 60
-
3Комітет з питань бюджету інформує про основні підсумки роботи за 2024 рік 59
-
4Тижневі освітянські та наукові новини від Комітету з питань освіти, науки та інновацій 58
-
5Найбільш важливі закони у гуманітарній та інформаційній сфері прийняті Верховною Радою ІХ скликання 45