Учора завершився дводенний практикум із галузевої законо-творчості, який у парламенті проводили апарат Верховної Ради України і Комітет Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. Програма для фахівців органів місцевого самоврядування з питань надання адміністративних послуг реалізується за участі Асоціації міст України в рамках проекту «ПУЛЬС», що впроваджується за підтримки USAID.

Захід відкрили керівник Управління зі зв’язків із місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування апарату Верховної Ради України Григорій Скопненко та виконавчий директор Асоціації міст Олександр Слобожан.
Учасників ознайомили з базовими принципами законотворчої роботи та законодавчого процесу, а також з основами нормотворчості місцевого самоврядування.
Крім того, за круглим столом за участю працівників секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, міністерств юстиції, економічного розвитку і торгівлі, регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Київської міської державної адміністрації, Асоціації міст України обговорили актуальні питання нормативно-правового забезпечення в сфері надання адміністративних послуг та обмінялися досвідом роботи.
А вчора, як повідомляє інформаційне управління апарату Верховної Ради України, учасники ознайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг Печерської районної в м. Києві державної адміністрації.