У Верховній Раді розпочались заняття з підвищення кваліфікації працівників апарату парламенту з питань запобігання корупції за професійною програмою.
Відкриваючи їх, перший заступник керівника апарату Верховної Ради—керуючий справами Петро Боднар звернув увагу на вимоги антикорупційного законодавства, антикорупційної програми апарату парламенту, законодавства про державну службу в частині дотримання антикорупційного законодавства та необхідності постійного підвищення рівня професійної компетентності працівників. Він також зауважив, що працівники апарату мають володіти актуальною та достовірною інформацією щодо основних положень антикорупційного законодавства та особливостей його застосування при виконанні своїх посадових обов’язків, опрацюванні законопроектів, підготовці інформаційних та аналітичних матеріалів.
Навчання організовано Інститутом підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України та відбувається за навчально-тематичним планом професійної програми у непленарні тижні без відриву працівників від основної роботи.
З метою фахового та всебічного висвітлення актуальних питань дотримання антикорупційного законодавства до проведення навчання залучаються досвідчені фахівці Національної академії державного управління при Президентові України та інших навчальних закладів, Національного агентства з питань запобігання корупції, Національного агентства з питань державної служби, Міністерства внутрішніх справ та апарату Верховної Ради.
У відкритті занять також взяли участь директор Інституту підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України Валентина Гошовська, керівник секретаріату Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Юрій Сорочик, керівник відділу з питань запобігання корупції Управління кадрів апарату Верховної Ради України Олег Храпко.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.