У Верховній Раді завершився курс підвищення кваліфікації державних службовців апарату з питань запобігання корупції за професійною програмою.

Заступник керівника управління кадрів апарату Верховної Ради Олена Сміян, підбиваючи підсумки, наголосила на необхідності постійного підвищення працівниками рівня своєї професійної компетентності, зокрема в частині оволодіння знаннями і вміннями щодо запобігання виникненню конфлікту інтересів та корупційних діянь, удосконалення знань щодо шляхів реалізації антикорупційної політики.

Заступник директора Інституту підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові Наталія Ларіна наголосила на необхідності постійного професійного навчання державних службовців, особливо в період реформування Української держави.

Свідоцтва про підвищення кваліфікації отримали 54 державні службовці апарату Верховної Ради. Навчальною програмою охоплено питання особливостей застосування антикорупційного законодавства, міжнародних стандартів у сфері запобіганні корупції, запобігання виникненню конфлікту інтересів, дисциплінарної відповідальності та етики державного службовця як засобу запобігання корупції.

До занять залучалися досвідчені фахівці Національного агентства з питань запобігання корупції, Національного агентства з питань державної служби, Міністерства внутрішніх справ, науковці та викладачі, керівники структурних підрозділів, фахівці апарату та інші.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.