Народний депутат Мустафа Найєм прокоментував рішення суду з приводу запобіжних заходів для учасників конфлікту, який стався на проїжджій частині біля столичного Бессарабського ринку. За його словами, з огляду на те, що один із них уже втік за кордон, ставлення до решти могло б бути більш прискіпливим. 

Інцидент зафіксували камери спостереження, і трьох учасників конфлікту майже одразу вдалося затримати. У середу ввечері суд ухвалив рішення про те, що на період, поки вестимуть слідчі дії, порушники перебуватимуть під домашнім арештом. М. Найєм звернув увагу на те, що для трьох учасників обрано різні запобіжні заходи, хоча ступінь їх участі в сутичці поки що не визначено. Прокурори мають п’ять днів для подання апеляції на таке рішення суду, стверджує парламентарій, і висловлює думку, що саме цим вони тепер і займаються.
Про все це народний депутат написав на своїй сторінці у Facebook. Окрім того, він повідомив, що троє затриманих відмовляються свідчити у справі, спираючись на статтю 63 Конституції. Четвертий хлопець, який утік, уже в розшуку. Суд видав дозвіл на його арешт, і тепер готується клопотання про надання міжнародної правової допомоги в цьому питанні. У Генпрокуратурі начебто обіцяють здійснити це максимально швидко. Інформацією про те, де перебуває втікач, парламентарій не володіє. Також немає жодних даних про п’ятого учасника конфлікту. За все, що зроблено на цьому етапі, на думку М. Найема, необхідно подякувати слідчим Шевченківського райвідділку, які в доволі стислі терміни зробили свою роботу.