Учора на позачерговій сесії міськради Нікополя Дніпропетровської області сталася стрілянина. Про це повідомляє видання Нікополь-news.

Депутати планували розглянути безліч важливих питань, які не вдалося обговорити на черговій сесії 27 квітня. Останню зірвали активісти і її закрили одразу після ухвалення порядку денного. Причиною скандалу стала відмова депутатів розглядати й склад обраної нещодавно Суспільної ради.

Учора активісти теж прийшли до сесійної зали. І за тією кількістю людей у камуфляжі, які стовпилися «на гальорці», уже було зрозуміло, що спокійно не буде.

На початку засідання, коли ухвалювали порядок денний, до трибуни підійшли представники Правого сектору. У залі розпочалися бійки. Потім активісти піднялися на трибуну й заблокували міського голову. За словами очевидців, протестувальники надягли депутатові Олександру Рибакову на голову пакет з кефіром, а міського голову Андрія Фисака облили зеленкою.

Після цього пролунали два постріли. За словами тих самих очевидців, один — у стелю, другий — у бік активістів. Стріляв з пістолета депутат Рибаков — це підтвердив начальник поліції Нікополя Євген Кравцов і це видно на фото. На щастя, ніхто не постраждав. У стіні й стелі залишилися сліди від куль.

На момент здачі номера перед виконкомом було повно поліції.