Перед тим 37-річна жителька Тернополя через агенції нерухомості сама винаймала помешкання на кілька діб. За цей час давала оголошення у мережі про здачу квартир в оренду, але вже на тривалий час. Звісно, з передоплатою.

Першим до міліції звернувся молодий чоловік. Він розповів, що уклав угоду про оренду квартири в агенції нерухомості, заплатив псевдовласниці три тисячі гривень і отримав ключі. Через кілька днів з’явилися справжні власники і, зрозуміло, хлопець залишився ні з чим.
Цікаво, що ні його, ні співробітників агенції не насторожив той факт, що в шахрайки не було свідоцтва про право власності на квартиру та паспорта. Вона пред’явила ксерокопію, а відсутність документів пояснила тим, що терміново виїжджає за кордон і подала їх на оформлення.
Тим часом ще двоє потерпілих звернулися до міліції з аналогічними заявами. Загалом жінка «кинула» орендарів майже на 10 тисяч гривень. За описом правоохоронці знайшли її. З’ясувалося, що в суді вже розглядається справа про шахрайство, де аферистка — головна підозрювана. Тож покарання за повторний злочин буде суворішим.
 
Тернопільська область.