2 грудня, №232
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо деяких питань спадкування», №1709-VІІ.
30 грудня, №252
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Раду національної безпеки і оборони України» щодо вдосконалення координації і контролю у сфері національної безпеки і оборони», №43-VІІІ.
30 грудня, №252-1 спецвипуск
Закон України «Про внесення змін до Митного кодексу України», №53-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань відшкодування державою шкоди», №54-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік», №61-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну службу», №62-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» щодо реалізації на агропродовольчих ринках продукції домашнього виробництва та подвірного забою», №67-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення податкового контролю за трансфертним ціноутворенням», №72-VІІІ.
Закон України «Про заходи щодо стабілізації платіжного балансу України відповідно до статті XІІ Генеральної угоди з тарифів і торгівлі 1994 року», №73-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо стабілізації платіжного балансу», №74-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 5 Закону України «Про встановлення державної допомоги постраждалим учасникам масових акцій громадського протесту та членам їх сімей», №75-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці», №77-VІІІ.
Закон України «Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків», №78-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин», №79-VІІІ.
31 грудня, №253
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відмови України від здійснення політики позаблоковості», №35-VІІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 46 Закону України «Про прокуратуру» щодо умов для залучення фахівців», №66-VІІІ.
31 грудня, №254 спецвипуск
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», №71-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України», №76-VІІІ.
Закон України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», №80-VІІІ.