Не вважаю, що, надаючи допомогу протягом п’яти років тим, хто потребує чесної й правдивої інформації, і передплачуючи їм газету «Голос України», я роблю якийсь незвичайний та екстраординарний крок.

У наш складний час, коли на інформаційну арену виповзають фейки, неправда й очорнення, люди хочуть знати істину про події в нашому суспільстві. Я — передплатник «Голосу України» з першого року його видання. І маю право говорити, що саме моя газета є ковтком правди й істини. І тому намагаюся зробити все для того, щоб духовний стрижень людей не ламався, зустрічаючи на своєму шляху неправдиві й агресивні устремління.

Я передплатив цьогоріч 50 екземплярів «Голосу України» для ветеранів, які проходять лікування в госпіталі, для студентів — майбутніх юристів, для своїх земляків із села Катаржино Іванівського району Одеської області. Я зміг переконати ще кількох людей наслідувати мій приклад.

«Голос України», звернув увагу на цю деталь, має свідоцтво про реєстрацію під номером 1. Символічно на мій погляд. Не формально, а по праву моя газета є флагманом у газетному світі України.

Хочу побажати колективу «Голосу України» нових творчих успіхів, любові читачів і відданості обраній професії.

Слава Україні!

Микола СТОЯНОВ, заслужений юрист України.