Учора у внутрішньому дворику Верховної Ради Програми USAID РАДА та народні депутатів представили кращі моделі та практики взаємодії з виборцями, напрацьовані в рамках проекту «Модельний округ».

Народні депутати України Ігор Гузь, Павло Різаненко, Олександр Кодола.

 

Перший заступник керівника апарату Верховної Ради — керуючий справами Петро Боднар.

Окрім презентації кращого досвіду використання новітніх інструментів роботи з виборцями, також було проаналізовано використання різних практик комунікації та співпраці з виборцями та обговорено перспективи і шляхи взаємодії між народними депутатами для обміну досвідом та поширення кращих практик співпраці з виборцями, побудови роботи у виборчому окрузі і реалізації представницької функції Верховної Ради.
Зазначимо, що програма USAID РАДА вже протягом кількох років впроваджує пілотний проект «Модельний округ», який покликаний створити найбільш ефективну модель комунікації та взаємодії народних депутатів з виборцями за допомогою як класичних, так і інноваційних механізмів та інструментів, що передбачені різними компонентами програми. Завдання проекту — надання команді народного депутата ефективних механізмів комунікації та взаємодії із виборцями, різноманітної підтримки (експертна, аналітична, технічна, організаційна) для розв’язання актуальних проблем округу.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.
Більше фото тут — www.golos.com.ua